Daar zijn we dan

Het bleek veertien uur vliegen! Dat hadden we niet gedacht. Dan maar zovel mogelijk slapen. Gelukkig hadden we drie stoelen ipv 2. Ook omstebeurt op de grond geslapen. Al die winterlaagjes kleren konden in Buenos Aires meteen uit. ´s ochtends om 8 uur was het daar al 24 graden!
Het hostel is een beetje vaag. We slapen in stapelbedden met 3 verdiepingen. Maurice heeft al bloed op zijn hoofd van het *bonk* opstaan tegen het bed boven hem. Ik heb ook een bult. We slapen in rare opengeknipte lakens, die meer aan een soort toga doen denken. De airco doet het niet echt. En er lag in ineens iemand in Maurice zijn bed. Toen hebben ze iemand anders uit de kamer gezet, die niet betaald bleek te hebben of zo. Gelukkig hebben we leuke Canadese roomies.

Maar we zitten nu dus in Buenos Aires!!!!! Het is pas dag 2, waarvan we de eerste vnl. als zombies hebben rondgelopen en geslapen, dus erg veel hebben we nog niet gezien. Maar samengevat is het erg warm en luidruchtig en er is veel smog. de gebouwen zijn groot en hoog. Op straat vol je af en toe druppeltjes water van alle airco´s die buiten hangen (er hangen hier net zoveel airco-apparaten aan de muren, als schotels in de Bijlmer. De mensen zijn ontzettend aardig. En het weer is fantastisch. We zijn al verbrand. En zondag verwachten ze 40 graden Celsius. Gelukkig hebben we een kortingskaartje voor het zwmbad 🙂 Vandaag een proefles Spaans gedaan. Ik denk dat ik hier een cursus ga doen.

Hasta la proxima!
Corine