Daar gaan we weer

Ook lekker zeg. Van die k*t toetsenborden hier die je browsers doen reloaden als je aan het mailen/bloggen bent.
Maar goed, nog een keer dan.
Waar waren we?
Owja, die stinkstad. Verkeer als in New York, gebouwen zoals in Barcelona, en gaten in de weg als in Mexico. Maar wel een boel toffe verhalen gehoord van travellers over alle must see´s in Argentinie (tnx voor de hostel tips btw Barb!). Nog ff naar een ghetto geweest met als enige trekpleister 3 toeristiese straatjes met kinderkleurende bouwvalletjes genaamd la Boca.

We hebben ook nog 2 keer kunnen zwemmen in een oud YMCA sportgebouw, echt een raar iets zeg! Dat zwembad leek wel een martelplek, zo diep onder de grond en met die schimmige uitstraling.

Maar genoeg van die stad. Gelukkig kon ik Corine overhalen om verder te gaan (we wilden wel naar Ushuaia). En dus hadden we na een dagje in de moordende zon en een paar reisburo´s later al weer een ticket naar Rio Gallegos te pakken. 600 pesos voor pak em beet 4000 kilometer om maar richting Ushuaia te komen, want het was niet mogelijk ivm toerisme om direct een vlucht te boeken. Komen we daar aan, blijkt het een ongelofelijk gat te zijn. Dus weer naar de balie: “Gaat er toevallig binnenkort een vlucht naar Ushuaia?” En ja hoor, stijgen we binnen een week al weer voor de 5e keer op. Begint echt normaal te worden voor ons 😛
We zijn gister aangekomen in Ushuaia, en waren al bijna de backpack van Corine kwijt. Gelukkig konden we iemand zo snel zo ver krijgen om snel efkes in het vliegtuig te kijken. En ja hoor, die was bijna richting Buenos Aires. Pfff…. So far so lucky.

Hostel gevonden voor iets te veel maar wel een kamer voor twee. Vandaag weer een ander hostel te pakken en een hiking guide gekocht. Gaan we morgen schoenen halen en echt hiken! JOEHOE!
Owja, net wat telefoonnummers gebeld van auto´s die aan de weg in de verkoop stonden. Chek! Gelijk een proefrit gedaan in een te dure bak, en later nog een in een voor een wat realistieser prijs. Schijnt max 3 dagen te duren voor overschrijven. We gaan nu uitzoeken wat die bak (een Kia Pride) doet op het net qua prijs etc. Dik idee hoor, rondcruisen in onze eigen bak.

Man, ik zit al iets te lang achter deze puter weer, dus tot de volgende keer!
Hasta luego!